Politica de confidentialitate

 

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. IDAL FERESTRE isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina.

 

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe www.idalferestre.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul „Contul meu”. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. IDAL FERESTRE nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

2. Securitatea datelor personale

Accesarea www.idalferestre.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de IDAL FERESTRE. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile IDAL FERESTRE sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de IDAL FERESTRE prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). IDAL FERESTRE se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia).Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

IDAL FERESTRE certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a O.U.G. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. Dreptul de a cere IDAL FERESTRE sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. Dreptul de a cere IDAL FERESTRE sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. Dreptul de a cere IDAL FERESTRE sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  4. Dreptul de a cere IDAL FERESTRE sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@idalferestre.ro sau prin posta, la adresa mentionata in pagina de contact. IDAL FERESTRE foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.idalferestre.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului IDAL FERESTRE si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.